Onze werkwijze

Nadat wij in een persoonlijk gesprek met elkaar hebben kennis gemaakt zullen wij al uw wensen bespreken. Misschien heeft u zelf al een idee hoe de layout van uw website eruit moet zien.
Wij werken niet alleen met 'standaard templates' (dit zijn bestaande layout's die tegen betaling of soms gratis te verkrijgen zijn) zodat uw website er altijd uniek gaat uitzien.

Op basis van wat we hebben besproken maken wij een eerste ontwerp van uw website en zetten deze 'tijdelijk' online zodat u een indruk heeft van wat wij hebben gemaakt. Tevens ontvangt u bij het eerste ontwerp een prijsopgave voor de realisatie van uw website (dit is een vaste prijs zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan). Alles wat erin het eerste ontwerp is opgenomen wordt tegen deze prijs opgeleverd!

Nadat u aan ons uw akkoord en/of wijzigingen heeft doorgegeven zullen wij alles in werk stellen om zo snel mogelijk een definitief ontwerp te kunnen afleveren! Het is mogelijk dat u ons alle teksten en/of beeldmateriaal aanlevert voor uw website, in overleg kunnen wij hier ook zorg voor dragen (het aanleveren van teksten en beeldmateriaal gebeurd per e-mail).

Nadat het definitieve ontwerp door u is goedgekeurd gaan wij het definitieve ontwerp implementeren in uw website. In de regel duurt de oplevering van uw website na goedkeuring van het definitieve ontwerp ongeveer 5 dagen!

Nadat uw website op internet staat wilt u natuurlijk wel dat uw website 'up to date' blijft. U kunt er natuurlijk voor kiezen deze werkzaamheden zelf te doen, maar uit ervaring blijkt dat dit er vaak bij in schiet. Wij kunnen tegen een redelijk maandtarief zorgen dat uw website altijd 'up to date' blijft.

Overtuigd van onze kwaliteiten? Neem dan nu contact met ons op.